Tietoja minusta

Nimeni on Jukka Häkkinen ja työskentelen yliopistotutkijana Helsingin yliopiston Lääketieteellisen tiedekunnan Psykologian ja logopedian osastolla. Tutkin kuvien havaitsemisesta ja ihmisen vuorovaikutusta teknologian kanssa. Lisätietoja löytyy esimerkiksi julkaisusivultani ja LinkedIn-profiilistani. Sähköpostia voi laittaa osoitteella etunimi.sukunimi@helsinki.fi.

Minulta ilmestyi juuri kirja ”Outojen kokemusten psykologia”, jonka voi hankkia esimerkiksi Docendon verkkokaupasta.

JL_20160809_260 copy_Prisma Studio

 

 

 

 

 

 

 

Copyright of the cloud image: Fir0002/Flagstaffotos.

3 vastausta artikkeliin: Tietoja minusta

  1. Nimetön sanoo:

    Tämän aamun aamu-tv:ssä kerroit että ”kummalliset kokemukset” johtuvat jostain viasta aivoissa. Hm. Mikähän vika minulla on kun outoja kokemuksia piisaa. Esimerkiksi kun mieheni lähti viimeiselle matkalleen Viroon niin taivaalle ilmestyi hetkeksi jättimäinen valkoinen risti. Aivan entisaikojen hautaristien mallinen. Ja omituisinta oli että seurassani ollut nainen näki saman. Hän näki ristin alla myös tien. Minä en. Kysyin häneltä vasta vuosia myöhemmin kuinka hän näki sen kun ihmiset eivät yleensä näe sitä mitä minä. Hän sanoi että hänellä on sellainen ”taipumus”. Hänen tiensä miehensä kansaa jatkui minun ei. Kun lähdin seuraavana päivänä ajamaan anopin luo niin aloin kesken matkaa itkeä hautaustoimiston kohdalla niin että piti kääntyä kotiin takaisin Samana iltana anoppi oli kuullut askeleet jotka menivät yläkertaan poikansa entiseen huoneeseen. Ei sinne kukaan ollut mennyt. Mies löytyi parin päivän päästä kuolleena asunnostaan virossa

  2. Nimetön sanoo:

    Himskatin innolla olen ajatellen ahminut molemmat kirjasi.Upeeta työtä jota tarvitaan.Minäkään en usko uskonnollisiin selityksiin,vaan siihen että kaikki kokemamme on lopulta aivojen sähkökemiaa.Your Brain Is God.Heittäisin vaan pari juttua eli leimautumisen (imprint)jonka Timothy Leary esitteli jo 1962 ja jota myös Robert Anton Wilson ja Antero Alli ajoivat eteenpäin.(8-Circuit Brain).Koska leimautumiset on todettu linnuilla ja muilla nisäkkäillä ja ihminen on saman evoluution tulosta,niiin….Tosin ihmisellä niitä on ankkoja & apinoita useampia eri ikävaiheissa.Serotoniini on hormoni joka pitää maailman jäsentyneen normaalina ja lsd kiinnittyy juuri serotoniinireseptoreihin ja blokkaa sen,niin koetaan aistiharhoja (mikä ei itseasiassa ole asian pointti) ja ollaan – ennemmän/vähemmän leimautumisista irti.Tietenkin lsd on myös paras avain itsensä oivaltamiseen ja piilotajuntaan oikein käytettynä.Jopa jungilaiseen kollektiiviseen piilotajuntaan eli dna-muistoihin.Sitten kuolemanrajakokemuksista (eli out-of-body experience).Olen lukenut että kaikkien nisäkkäiden selkäydinnesteessä on dmt:tä (dimethyltryptamiini) joka on lyhyt vaikutteinen psykedeeli jota vapautuu lähellä-kuolemaa-tilanteissa ja kuolemassa,joka saattaa selittää niitä kokemuksia.That´s It.(rp)

  3. Nimetön sanoo:

    BBC Horizon-sarjan ”Psychedelic Science” (1997) on edelleen hyödyllistä katsottavaa.Löytyy tietenkin YouTubesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s