Outojen kokemusten psykologia

En ole tämän talven aikana ehtinyt juurikaan blogailemaan, koska projekteja on ollut niin paljon. Eräs hauskimmista projekteista on ollut kirjani Outojen kokemusten psykologia, jonka julkaisupäivä on 17.5. Käsitttelen kirjassa kehostapoistumista, kuolemanrajakokemusta, unihalvausta, déjà vu-kokemusta, synestesiaa ja enneunia.

Törmäsin näihin kokemuksiin usein kun olin Skepsis ry:n puheenjohtajana ja jo silloin mietin, että näistä pitäisi joskus kirjoittaa. Viime vuonna ryhdyin toimeen ja sain kalenteriini raivattua kirjoittamisaikaa.

Kun julkaisuajankohta lähenee, pääsee kirjailija parhaassa tapauksessa mediaan kertomaan siitä. Niinpä kävi minullekin, Suomen Kuvalehti julkaisi jutun kirjaan liittyen (maksumuuri). Näitä saattaa tulla lähiviikkoina lisää, katsotaan miten asiat etenevät.

Tietoja jukkahakkinen

Työskentelen Käyttäytymistieteiden laitoksella, Helsingin yliopistossa. Tässä blogissa käsittelen havaitsemiseen liittyviä teemoja perustutkimuksesta visuaaliseen ergonomiaan.
Kategoria(t): Oudot kokemukset, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s